BMW Kültéri kihelyezés

2023Instore

BMW Kültéri kihelyezés

Nagyon elegáns, figyelemfelkeltő, többször használható és egyszerűen telepíthető megjelenést készítettünk a BMW részére. 
Mivel az installációt sokszor bontják szét és telepítik újra, ezért az alkalmazott megoldások (kötőelemek, szinterezett fémtalpak csúszásgátlóval, kültéri vízmentes LED világítótestek és egyedi foglalat) fokozottan tartós igénybevételhez lettek tervezve és kialakítva.  
A könnyű szállíthatóság és telepíthetőség fő szempont volt a kialakításnál. Az 1000 mm magas betűket egyszerű leemelni a talapzatról és sérülésmentesen lehet szállítani a helyszínek között. Elhasználódás esetén csak a talpak cseréje is lehetséges.
Az alkalmazott technológia a “keep it simple” irányelvét követi, megállja a helyét éjjel és nappal egyaránt.

Munkáink

További blogbejegyzéseink

Éjszakai műszak

Éjszakai műszak

Minden szezonban ránk bízzák a teljes átdekorálást az Árkádban. Speciális vinylt használunk a tapadás és az újra-dekorálás egyedi kombinációja miatt. Valamint lézeres mérőt használunk a teljes...

read more
Fánkozó nyit az Árkádban

Fánkozó nyit az Árkádban

A nyitási munkálatok idejére 97 nm molino anyaggal vettük körbe az üzletet. A The Box Donut 2022 áprilisában azzal keresett meg minket, hogy Új üzlet nyitását tervezi az Árkád bevásárlóközpont...

read more