Fánkozó nyit az Árkádban

2024Instore, Print

Fánkozó nyit az Árkádban

A nyitási munkálatok idejére 97 nm molino anyaggal vettük körbe az üzletet.

A The Box Donut 2022 áprilisában azzal keresett meg minket, hogy Új üzlet nyitását tervezi az Árkád bevásárlóközpont földszinti részén. Egy ázsiai étterem helyére kerültek.

Amíg az üzlet átalakítása folyt, szükség volt külső dekorra, ami egyrészt takarja a belső munkálatokat, másrészt hirdeti az újonnan megnyíló fánk üzletet. 

Azt találtuk ki, hogy a gipszkartonnal körülvett üzletet feltűnő grafikával látjuk el, ami Molino formájában került fel a falakra. A grafikai csapat megtervezte 3D-ben a látványt, és elfogadás után indult a gyártás. A dekorálás elég nehézkes volt, mert az Árkádban csak nyitvatartási időn kívűl lehet dekorálni, és összesen 97 nm anyag került felhelyezésre, de az eredmény magáért beszél. 

Munkáink

További blogbejegyzéseink

Éjszakai műszak

Éjszakai műszak

Minden szezonban ránk bízzák a teljes átdekorálást az Árkádban. Speciális vinylt használunk a tapadás és az újra-dekorálás egyedi kombinációja miatt. Valamint lézeres mérőt használunk a teljes...

read more
PICK – másodlagos kihelyezés

PICK – másodlagos kihelyezés

A PICK csomagolt, hűtést nem igénylő termékeinek mini shop in shop megjelenése körbejárhatóan vonzza a vásárlókat az Auchan fősorán. Karácsony szellemére hangolva és grafikai elemekkel ellátva...

read more