INstore


Látványelem ami,
azonnal hat.

A BTL kommunikáció a vásárlási döntéshozatalban a legfontosabb. Az értékesítés helyén megjelenő reklámüzenet biztosan eléri a fogyasztót. Nagyban segíti az impulzív vásárlást, ami szinte minden esetben a helyszínen (üzlettéren belül), jól tervezhető környezetben dől el.

Mindenben

Márkaépítés, arculattervezés, 3D látványtervek, termék- és csomagolás design, DM, egyedi reklámeszközök, értékesítéstámogatás, nyomdai kivitelezés, kampánymenedzselés, kiállítástervezés és -kivitelezés, sajtóhirdetés, szövegírás, kiadványszerkesztés, display és egyéb másodlagos megjelenések… ezeket tudjuk Neked biztosítani.

Csak kérned kell...

Szeretnéd, ha észrevennék, kipróbálnák, megvennék a termékeidet? Új és visszatérő vásárlókat kívánsz megszólítani, de nem tudod, hogy és milyen csatornán szólj hozzájuk? Mi mindent elkészítünk Neked, pár rövid lépés kell csak hozzá: konzultáció, grafikai tervezés (kiadvány, 3D látvány, arculat, stb.), mintadarab-készítés, árajánlat, sorozatgyártás, komissió, kihelyezés!

Mindent egy kézből – TŐLÜNK! Időt, pénzt, energiát, munkaerőt spórolunk Neked / Keress bennünket!

Alkalmazott alapanyagok

Nagytarcsán található műhelyünkben felkészültünk minden kihívásra. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal megbízóinkkal közösen kifejlesztésre kerülő termékek elkészítésekor sok esetben előnyben tudjuk részesíteni a környezetbarát, újrafelhasznált alapanyagokat. A modern technológiák lehetőséget biztosítanak gyakorlatilag bármilyen értékesítést elősegítő eszköz létrehozásában, nyomtatásában, kivágásában, összeállításában, stb. Az általunk alkalmazott alapanyagok papír, műanyag, üveg, fa és fém.

Technológiák

Nagyformátumú nyomtató gépeinkkel többféle magas minőségben vagyunk akár 50 mm vastag alapanyagra is a legszebb grafikákat megjeleníteni. Az alkalmazott rugalmas festékek révén a síknyomtatást követően a felületi sérülésektől mentesen hajlítás vagy akár vákumformázás is lehetséges. CNC gépeinkkel sokrétű vágási és marási feladatot tudunk elvégezni. A vízhűtéses hőhajlítás, gyémántpolírozás, lézervágás, tamponnyomtatás, szita-, flexo- vagy ofszetnyomtatás sem akadály. 

Határidő

A minőség és megbízhatóság mellett a legfőbb, amire odafigyelünk, a határidők betartása. Tudjuk, hogy partnereinknek az induló kampányok, termékbevezetések során mennyire fontos a BTL támogatás időbeni hangolása. Ezért igen komoly figyelmet fordítunk a határidők betartására, csak a Vis Major tántoríthat el bennünket. Őt viszont nem is ismerjük.🤣

Ár

A mennyiség, a gyártástechnológia és a kívánt minőség nagyon nagy spektrumot ölel fel. Ezért a legfontosabb, hogy már a projektek elején tisztában legyünk az igényekkel, a büdzsével, amit könnyen tudunk társítani a lehetséges technológiákhoz, alapanyagokhoz. Így a leggazdaságosabban tudunk előre kalkulálni, és ezzel a hozzáadott értékekkel garantált a siker. A kölcsönös elégedettség az ár igazi fokmérője.

Instore

Blogbejegyzések

Éjszakai műszak

Éjszakai műszak

Minden szezonban ránk bízzák a teljes átdekorálást az Árkádban. Speciális vinylt használunk a tapadás és az újra-dekorálás egyedi kombinációja miatt. Valamint lézeres mérőt használunk a teljes...

read more
Fánkozó nyit az Árkádban

Fánkozó nyit az Árkádban

A nyitási munkálatok idejére 97 nm molino anyaggal vettük körbe az üzletet. A The Box Donut 2022 áprilisában azzal keresett meg minket, hogy Új üzlet nyitását tervezi az Árkád bevásárlóközpont...

read more