POP

POP eszközeink

Kiváló minőségű termékek

A POP és POS eszközei (point of purchase, point of sales) a BTL (below the line) talán leglátványosabb elemei. Cégünk egyedi tervezésű és standard eszközöket kínál a megrendelőink igényeihez alkalmazkodva. Büszkék vagyunk a munkáinkra, melyeket a lehető legnagyobb gondosság mellett és ügyfeleink teljes megelégedésére állítunk elő.

DeskWindo®, FloorWindo®

Asztaltól a padlóig, a bejárattól az ügyintézőig bárhol elhelyezhető. A benne lévő kommunikáció gyorsan és egyszerűen cserélhető. Alkalmazási területei a padlón megállító, tájékoztató funkcióval akár lábtörlővel kombinálva, illetve asztalokon, bárpultokon kihelyezendő promócióra is kiterjed. Kérje tájékoztatónkat!

Polcélre illeszthető tartók

Mind síkban, mind a polcélre merőlegesen könnyen elhelyezhetőek a 3D hatást keltő kommunikációk. Bútortípus ismerete szükséges a tökéletes megoldás kiválasztásához.

Zászlók, mennyezeti tartók

Ablaküvegre, illetve sík, fa- és fémfelületekre egyaránt alkalmazható kommunikáció tartók, kiegészülve a mennyezeti belógó elemekkel, melyeket a térbe beáramló légkondicionáló berendezés által keltett mozgás tesz még figyelemfelkeltőbbé.

WAYO Solar motorok

Egyszerű, kis fényigényű (napelem), indukciós motorokat használó berendezés. Kis méret, nagy mozgatóerő (20 és 400 g közötti terhelhetőség.) Körkörös és oldalirányú és/vagy lengőmozgások mobilizálják az addig statikus megjelenést. A részletekről és a kreatív megoldásokról érdeklődjön kollégáinknál!

Flexibilis wobblerszárak

Rendkívül attraktív design. Figyelemfelkeltő színek és formai kialakítás jellemzik ezeket az eszközöket, használatuknak csak a képzeletünk szab határokat.

Rúdra szerelhető tartók

Vállfán értékesített ruházati termékek esetében, illetve egyéb olyan tárgyak, melyek fémpálcás displayen kerülnek kihelyezésre, nagy segítséget jelent a gömbcsuklós és csíptetős ártartók köre, melyek rendkívül flexibilisen illeszthetők az adott környezethez.

Névkitűzők

Munkánk során tapasztaltuk, hogy mennyivel könnyedebbé válik a kapcsolatteremtés a nevek, beosztások, a hovatartozás egyértelmű megjelenítésével. Új típusú névkitűzőink egyszerűbbé teszik dolgozói bemutatkozását vevői, partnerei felé, miközben egyértelműen közvetítik és szem előtt tartják cége imázsát.

Talpon álló tartók

Polci környezetben ad lehetőséget az árak és egyéb figyelemfelkeltő feliratok praktikus elhelyezésére. A tartó elemek karcsúsága miatt a közölni kívánt üzenet válik hangsúlyossá.

Terméktámaszok

Az egyedi, vagy kiemelni kívánt árucikkek elhelyezésére szolgáló eszközök lehetővé teszik a normál polci megjelenés mellett a termékek nagyobb láthatóságát, saját csomagolással, arculattal történő reklámozását.