Textil


Elegáns.
Újrahasznosított.

A kisebb ökológia lábnyom elérése érdekében nyomtatott textil alapanyagok – melyek nagy százalékban újrahasznosított PET palackból készülnek – segítségével is kommunikálni tudjuk a promóciós üzeneteket. A textil anyagaink moshatóak, újra felhasználhatóak, könnyen tárolhatók.

Tervezés

Több tíz éves tapasztalattal rendelkező kollégáink minden látványvilágot meg tudnak alkotni, legyen az színpadi háttér, sportegyesületek formaruhája, bel- és kültéri dekorációs elem vagy bármi, ami textil alapanyagra készül. Az anyagok sokszínűsége és tervezőcsapatunk kreativitása végtelen számú lehetőséget biztosít ügyfeleinknek.

Mintadarab

A sorozatgyártások előtt minden esetben jóváhagyást segítő mintadarabot készítünk. A kézzel fogható, felpróbálható, visszamérhető és színazonos darabok alapját képezik a későbbi gyártási folyamatnak, illetve lehetőséget biztosítanak az újragyártásokhoz. A tökéletes mintadarabok az ügyfélelégedettség alapkövei.

Sorozatgyártás

Rendelkezésre álló varrodai háttér gyakorlatilag bármekkora nagyságú sorozatgyártást képes lekezelni. Az egyes varrodai helyszíneken (beleértve az irodaházunkban kialakított, mintadarabok készítésére használt üzemrészt) képzett szakemberek felügyelik a gyártási folyamatot, ellenőrzik a minőséget és a végtermékeket.

Konfekcionálás

A konfekcionálás a gyártási folyamat részeként, minden esetben szorosan összedolgozva vesz részt a termékek elkészítésében. Egyedi címkézés és csomagolás, gyűjtődobozolás, etikettcímkézés mind-mind 100%-ban a felügyelt folyamat részei. Ügyfeleink teljesen egyedi kéréseit is minden esetben figyelembe tudjuk venni.

Kihelyezés

A szállításokért és kihelyezésekeért felelős csapatunk az ország egész területén nagy magabiztossággal végzi a dolgát. Alkalmazkodva az igényekhez több teherautóval, kihelyezéshez szükséges felszerelésekkel és képzettséggel rendelkezünk a textil alapanyagra épülő kommunikációk különböző felületeken történő elhelyezéséhez.

Elégedettség

Ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra. Az elégedett vásárló visszajön hozzánk és ismét igénybe fogja venni az általunk biztosított rendkívül széles szolgáltatáspalettát. Ezért dolgozunk, ezért igyekszünk minden esetben kihozni magunkból a maximumot, mert tudjuk, hogy az elégedett ügyfél a mindennapunk és a holnapunk záloga.

Legpraktikusabb

A felületek nagyon nagy része egy jó grafikájú textilhuzattal, felülnyomással teljesen átalakítható, változatosan láttatható. Sport- és kulturális események megjelenítésében a modern textilanyagoknak egyre fokozottabb szerepe van. A mosható, könnyen cserélhető anyagok használatukat követően a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk után. Egyedi tervezéssel, nyomtatással, szabással, varrással és konfekcionálással MINDEN igényt ki tudunk elégíteni.

Felhasználási területek

Instore alkalmazása egyre jobban terjed, kiállítások és üzlettéren belüli BTL és kampányok kialakításában is komoly szerepe van. Az értékesítési pontokon, illetve a cégek székhelyein, raktáraiban, gyártó üzemeiben az arculati elemek láttatásában térnyerése töretlen.

Média- és sporteseményeken, az időszakosan kialakítandó helyszíni megjelenésekhez elengedhetetlen. Kültéri alkalmazásuk lényegesen látványosabb és környezetbarátabb, mint a merev kommunikációs felületeké. A textil alapanyagból készült elemek UV állósága is kiváló, minden esetben újrafelhasználhatóak.

Mindenhol

Sport- és szabadidő ruházat, mezek, egyedi öltözékek! POS eszközök (zászlók, beach flag-ek, textilmolinók, textilfalak, világító dobozok, feszített feliratok, díszletek, kiállítási elemek, és minden, amit csak el tudsz képzelni). Az anyag rugalmasságából fakadóan bármilyen felhasználási területre alkalmas, még oda is, amit ma még nem is ismerünk.

Textil

Blogbejegyzések

AV19 Jégkorong Csapat

AV19 Jégkorong Csapat

AZ AV19 Székesfehérvár Hydro csapatának elkészült és 2023. december 05-én máris győzelemmel debütált az egyedi  játékos mez.  Alapjaiban mesterséges intelligenciával tervezett...

read more
Babzsákok

Babzsákok

Nagyon kényelmes, a test formájához rendkívül jól alkalmazkodó/illeszkedő "babzsák-fotel" teljesen egyedi grafikával készült, csak a képzeletünk szabhat határt. A szublimációs technikával nyomtatott...

read more
KOS Akadémia kosaras mez

KOS Akadémia kosaras mez

A KOS Akadémia kosaras csapatának készült egyedi mezek jól mutatják a sokszínűségünket. Az Akadémia NB1-es és utánpótlás csapatainak egyaránt készülnek mezek.  Minden ilyen és ehhez...

read more